Autopoetsen

Complete poetsbehandeling auto, motor, caravan of boot

Uw voertuig krijgt een totale schoonheidsbehandeling, zowel van binnen als van buiten. Uw auto wordt grondig gewassen, gepolijst en in de wax gezet. Het interieur wordt compleet gereinigd en mogelijke vlekken op de bekleding worden verwijderd. Voor het behoud van uw voertuig is niet alleen het technisch onderhoud van belang maar ook de lak heeft onderhoud nodig. De weersinvloeden op de laklaag van zijn niet gering.

Nare geuren verwijderen

Rooklucht, hondenlucht, luchtjes van wagenziekte…
Na een grondige interieur reiniging plaatsen wij een hyper modern ozon apparaat in uw auto. Deze reinigt binnen 2 tot 4 uur tijd de lucht en airco in uw auto. Na een onweersbui ruikt het altijd fris buiten. Die frisheid is te danken aan de ozon die bij bliksem vrijkomt. Ozon reageert met organische stoffen en verandert de hierin voorkomende onaangenaam ruikende koolstof in het reukloze onschadelijke koolzuurgas. Waar het om gaat is dat in bijna alle gevallen de geur verdwijnt, met name tabak lucht of de lucht van huisdieren zijn geurtjes die u niet in uw auto wenst.

Glasscoating

(12 mnd garantie)… een speciale Nanotech ontwikkeling voor uw voorruit en zijruiten. Glascoating vormt een onzichtbare beschermingslaag op uw voorruit die de veiligheid en de zichtbaarheid verhoogt voor de bestuurder tijdens slecht weer. Deze zorgt ervoor dat het glas minimaal contact heeft met vervuiling (vogelpoep, insecten, ijs enz.). Dit betekent dat het vuil heel gemakkelijk met wat water van uw voorruit kan worden verwijderd. Wanneer uw vervoersmiddel een snelheid van 60 km rijdt, heeft u nauwelijks uw ruitenwissers nodig. Door de wind rollen de druppels van uw voorruit af. Glasscoating zorgt een schone voorruit bij regen en daardoor voor beter zicht.

Autobekleding beschermen

Na de behandeling is uw bekleding voorzien van een onzichtbare beschermlaag die zich hecht in de vezels van de bekleding. De beschermlaag zal voorkomen dat vlekken zich in de bekleding vastzetten. Gemorste vloeistoffen zoals koffie, limonade en alledaagse vervuiling kunnen eenvoudig worden verwijderd met schoon water en een doekje. Ook hondenharen zijn eenvoudig te verwijderen; de ideale oplossing voor mensen die veel reizen met kinderen doen!

Koplampreparatie/ herstellen van verkleurde koplampen.

Gemakkelijke en snelle reparatie van koplampen bij Breda Car Care. Demontage is niet nodig! De koplampen van de meeste moderne auto’s zijn niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultraviolette straling in het zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg. Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen, wat de oxidatie van de coating verergert. Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling kunnen worden beperkt, en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden beperkt. En om het allemaal nog erger te maken, de auto ziet er met die verweerde koplampen oud uit.

De oplossing

Tot voor kort was vervanging het enige alternatief, met een kostenplaatje van vaak honderden euro’s per koplamp. Toen verschenen er producten op de markt waarmee de koplampen konden worden gepolijst en vervolgens van een was- of siliconenlaagje worden voorzien. Alle producten die gebruikt worden voor deze behandeling zijn voor professioneel gebruik en van zeer hoge kwaliteit waardoor, samen met de ruime ervaring die Breda Car Care heeft, een goed resultaat gegarandeerd is. Dit unieke proces verwijdert de geoxideerde laag en polijst de koplamp. De herstelde koplamp is weer helder en werkt als nieuw, dit geldt zowel voor uiterlijk als prestaties.

Auto niet door de APK keuring door doffe koplampen

Steeds vaker worden auto’s afgekeurd bij een APK keuring op doffe koplampen. Breda Car Care helpt de auto direct door de APK keuring heen!

 

Stuurwiel renovatie en reparatie van gekraste dashboards…

Lederbekleding of stuurwiel, beschadigd of kapot? Brandgaatje? Gaatje of kras in uw dashboard of deurpaneel? U zou het graag in orde willen maken maar u ziet op tegen de hoge kosten die dit met zich mee brengt? Dan bent u bij BredaCarCare aan het juiste adres! Wij herstellen, reinigen of geven nieuwe kleur aan uw lederbekleding.