CS2

Puris coating

Puris Jade Glas of Quartz is een beschermlaag ofwel een coatinglaag voor uw autolak en dit voor 2 (Jade Glas) of 4 jaar (Jade Quartz). Wanneer één van de coatings op uw auto is aangebracht, blijft de auto schoner, is deze gemakkelijker reinigen én is hij beter bestand tegen alle weersinvloeden zonder schade aan te richten aan de lak van uw auto (verkleuring, lak, wasstraat krassen e.d.). Deze coating is getest door: Aerospace Testing Services.

Waarom een coating voor uw autolak ?

Minder vaak uw auto wassen en toch een mooie, schone en glanzende auto rijden, wie wilt dat nou niet? Door middel van deze speciale Puris-coatings zal vuil minder snel aan de lak van uw auto hechten. Het feit is dat uw auto hierdoor minder snel vuil opvangt en langer schoon blijft. Bij een volgende autowasbeurt zult u merken dat het vuil zeer gemakkelijk van uw auto te wassen is. De speciale coating nestelt zich namelijk in de poriën van de lak en vormt als het ware een glad oppervlak/beschermlaag ten opzichte van een onbehandelde autolak. Special coatings zijn de laatste jaren dan ook zeer populair geworden in de automotive.

Duurzaamheid

De houdbaarheid van Glas of Quartz coating kan variëren tussen 2 en 4 jaar. Dit is langer elke andere normale wax. De houdbaarheid van een normale wax is namelijk maximaal 6 maanden. Dat betekent dat deze vorm van lakbescherming dus heel duurzaam is. Daarnaast vervaagt een wax al bij het wassen van de auto want deze wast u er in wezen van af. Het is echter onmogelijk om een Glas- of Quartzcoating van de lak te wassen. Deze laag is immers een vaste laag

Alle voordelen kort op een rij

– Diepere glans van de lak
– Beter bestand tegen krasvorming en wasstraatbestendig
– Vuil- en waterafstotend
– Blijvende beschermlaag van uw auto van 2 tot 4 jaar
– Bescherming tegen chemicaliën, oxidatie, corrosie, vogelpoep, uv-straling, pekel etc.

Kortom, uw auto blijft beter schoon en u bespaart uzelf tijd met schoonhouden.

Neem contact met ons op!

    Naam:

    Telefoonnummer:

    E-mailadres:

    Uw vraag: